3

КОРОЛІВСЬКА ВЕЖА - Джидда, САУДІВСЬКА АРАВІЯ


КОРОЛІВСЬКА ВЕЖА - Джидда, САУДІВСЬКА АРАВІЯ

КОРОЛІВСЬКА ВЕЖА - Джидда, САУДІВСЬКА АРАВІЯ
"Ми були дуже вражені інноваційними рішеннями" KONE "для нашого хмарочоса," говорить Муніб Хамуд, генеральний директор "Jeddah Economic Company". "Це ще один наріжний камінь для розвитку такої величини, і ми з великими надіями дивимося вперед, створюючи це знакова будівля за всіма стандартами."
 
КОРОЛІВСЬКА ВЕЖА - Джидда, САУДІВСЬКА АРАВІЯ
Перебуваючи на відстані в один кілометр до його запланованої висоти в 2018 році, Королівська Вежа буде Найвищою будівлею в міре.В ньому будуть використовуватися інноваційні рішення для пасажиропотоку, такі як технологія "UltraRope". Будова покаже світу найдовший ліфт на 660 метрів, а також покажетсамую велику швидкість підйому в 10 м / с В цілому, KONE обслуговуватиме 57 ліфтів і 8 ескалаторів в Королівській вежі.
 
Універмаги "DEBENHAMS" - Великобританія
Працюють за лаштунками, передаючи весь функціонал по обслуговуванню KONE, який являється партнером для "Debenhams" з 1998 року. KONE довірено обслуговування і модернізація всіх екскалатор, ліфтів і обладнання обслуговуючих їх в рамках поточного національного угоди з 2007 року.
Універмаги "DEBENHAMS" - Великобританія DEPARTMENT STORES - UK
"KONE розуміє, наскільки важливий клієнт дя нас і для них. Протягом багатьох років, ми побудували міцні зв'язки, засновані на довірі та відданості", говорить представник Debenhams.
 
METROTOWER III - Ванкувер, Канада
"Підрядник мав кілька важливих ланок у цьому проекті", пояснює Денніс Вівег, Регіональний менеджер по KONE в Західній Канада, в зверненні, "Ми хотіли переконатися що всі роботи були виконані за графіком і що установка пройшла без проблем. Якщо нам не вдалося, наші клієнти втратять багато часу "
 
METROTOWER III - Ванкувер, Канада
Metrotower III є першим проектом в Британській Колумбії реалізованої KONE Polaris ™ Система призначення управління (СНУ). Спираючись на смарт-технології обнаруживания дзвінка і пасажира інформація в перебігу деякого часу воспрінімаеться системою і відповідно призводить ліфт в роботу
 
NANJING нанкинському ЛІНІЯ МЕТРО S8 - Нанкін, КИТАЙ LINE S8 - NANJING, CHINA
Як єдина лінія метро, ​​що служить припливають місця проведення Юнацьких Олімпійських ігор, він ніс надзвичайний потік пасажирів протягом його першого місяця операції. KONE встановив команду екстреного реагування в 20 експертів, які залишалися на резерві протягом 15 днів, перевірки, налагодження і підтримки обладнання та повідомлення знання безпеки пасажирам.
 
NANJING нанкинському ЛІНІЯ МЕТРО S8 - Нанкін, КИТАЙ LINE S8 - NANJING, CHINA
Побудований в 2014 для Молодіжних Олімпійських Ігор Нанкіна, S8 - перша лінія метро в Нанкіні, розташованому на північ від річки Янцзи. У цьому значному проекті, що підтримує інфраструктурне та економічний розвиток північного Нанкіна, KONE був відібраний як єдиний постачальник 37 ліфтів лінії і 75 ескалаторів.
 
Le Royal Hotel - Амман, Йорданія
Ми модернізували 32 ліфта різних вантажів і швидкостей, щоб відповідати вимогам будівлі ", говорить Халаф Алмедден, Генеральний директор Ліфтів Петри, дистриб'ютор KONE в Йорданії. "KONE Care ™ контракт на технічне обслуговування гарне свідчення задоволення клієнта".
 
Le Royal Hotel - Амман, Йорданія
Експерти KONE провели модернізацію ліфта, щоб була можливість економити на споживанні енергії, позитивно впливати на навколишнє середовище і скорочувати виробничі витрати.
 
ШТАБ БІЗНЕС ПАРК Джидді, Саудівська Аравія
"Коли я дивлюся на цю будівлю, я бачу престижний проект KONE. Ми прийняли виклик і впоралися з проблемою - на сьогоднішній день - це найшвидші і високі ліфти в районі," говорить Мохаммад Ода, керівник проекту сайту компанії KONE.
 
Le Royal Hotel - Амман, Йорданія
Відповідно до філософії дизайну KONE, ліфт - це більше, ніж поїздка, цей процес повідомлений включати емоції. Коли власники готелю Le Royal в Аммані, Йорданія вирішили зробити повну модернізацію з 32 абсолютно новими ліфтами, особливу увагу було звернуто на погляд і почуття нового дизайну ліфта.
 
ФЕНІКС Міжнародному прес-центрі - Пекін, Китай
Серед найпривабливіших елементів в будівлі - два ескалатори KONE з вертикальною висотою 20.3 метрів, які є найдовшими комерційними ескалаторами, поставленими KONE в Китаї.
 
ФЕНІКС Міжнародному прес-центрі - Пекін, Китай
У Медіацентру Фінікса є незвичайна форма, яка стала проблемою в установці ліфтів KONE і ескалаторів. KONE був обраний для проекту, заснованого на його репутації в роботі зі сталевими конструкціями, успішно поставляючи обладнання для інших ключових проектів в Китаї.
 
METRO DE MADRID - Мадрид, Іспанія
"Система метро зросла значно за останні кілька років. Існує сильне довіру між нами, яке було заслужено орієнтацією на клієнта, важкою роботою і чесністю ", говорить менеджер по роботі з ключовими клієнтами KONE Хав'єр Родрігес.
 
METRO DE MADRID - Мадрид, Іспанія

У близькому співробітництві, яке триває після 15 років роботи, KONE поставляє Метро де Мадрид 334 нові ескалатори і 122 нових ліфта, а також провів обслуговування, модернізацію і ремонт 334 ескалаторів, 355 ліфтів і 25 автоматичних дверей.
 
Норвезька GETAWAY
KONE має окремий спеціальний проектний блок рішень для ліфтів і ескалаторів в морських умовах, який має неоціненне значення ", говорить Ханно Басс, кораблебудівник Мейер Werft Керівник проекту (Екіпірування). Через широке співробітництво між KONE і нашої верфі, ми можемо відповідати на виклики, що розширюється верфі , великих судин і в стислі терміни ".
 
Норвезька GETAWAY
Беручи участь на ранній стадії процесу проектування, KONE допоміг норвежцям досягти балансу людського потоку на борту - досить, щоб поставити ефективність, але не за рахунок цінного простору. Унікальне програмне забезпечення задовольняє складні логістичні потреби, такі як висадка, громадське харчування і пральня.
 
JEM® -Сінгапур
Jem® має унікальний зовнішній вигляд індивідуальних скляних ліфтів в роздрібній торговому центрі. KONE працював з дизайнером, щоб удосконалити зовнішній вигляд салону автомобіля і змішати двері з чіткими лініями лобі.
 
JEM® - СИНГАПУР
Всі ліфти Jem® обладнані регенеративної технологією приводу, яка повертає енергію назад до сітці будівлі. Клієнт також оцінили нашу CAN-DO ставлення і сильну технічну підтримку, яку ми дали в процесі планування, "говорить KONE Key Account-менеджер Лінн
 
Porta Nuova ГАРІБАЛЬДІ - Мілан, Італія
KONE тісно співпрацює з архітекторами, які розробляють широкі автомобілі з налаштованим інтер'єрами і стильною посадки сигналізації, показуючи скляні BLASE ліхтарі, які були зібрані відповідно скрупульозним технічним вимогам архітекторів
 
Porta Nuova ГАРІБАЛЬДІ - Мілан, Італія
Вінчає візуальний символ Порта Нуова - Вежа UniCredit, розроблена Архітекторами Пеллі Кларка Пеллі. Крім офісів, в роздрібній торгівлі та пішохідної зони, багатофункціональний комплекс включає три вежі. 31-поверхова асиметрична скляно-ув'язнена вежа є найвищою в Італії, залучаючи погляд завдяки його динамічної, зростаючої формі.
 
PORTA NUOVA ISOLA -Мілан, Італія
З огляду на амбітний масштаб проекту, клієнт наполіг на тому, щоб співпраця була тільки з надійними постачальниками. KONE був відібраний на основі сильного існуючого співробітництва з підрядниками. Доведена надійність і гнучкість тоді привели до поглиблювати участі KONE в проекті.
 
PORTA NUOVA ISOLA - Мілан, Італія
Наше попереднє співробітництво з клієнтом мало значення від початку і протягом довгого процесу точної настройки, завдяки нашій компетентності нам відтепер довіряють. Ми почали забезпечувати підтримку розробки за чотири роки до початку будівництва ", говорить Данило Коцца, Новий Комерційний директор Обладнання Італії KONE.
 
PORTA NUOVA VARESINE - Мілан, Італія
Район Порта Нуова Мілана піддався драматична перебудова, що набула широкого розголосу як найбільший проект Італії. Проект включає престижні офісні вежі, високо і не дуже житлові будівлі, зелені зони і пішохідні зони.
 
ШТАБ БІЗНЕС ПАРК Джидді, Саудівська Аравія
Люди, які знаходяться в будівлі, утворюють великий потік, тому вони зажадали обмежений доступ до деяких поверхах. Щоб визначити оптимальний транспортний потік, експерти KONE провели два дослідження потоку людей. Їх рекомендація була для трьох типів рівнів доступу, які об'єднані в системи управління призначень KONE Polaris ™.
 
122 ЛЕДЕНХОЛЛ - ЛОНДОН, ВЕЛИКОБРИТАНІЯ - LONDON, UK
Будівля Ліденхолл жваво 22 повністю засклених мальовничих ліфтів, які добре видно за скляний фасадом будівлі. Вони є найшвидшими панорамними ліфтами в світі, які лише за 30 секунд, здатні підняти пасажирів від рівня землі до верхнього поверху.
 
122 ЛЕДЕНХОЛЛ - ЛОНДОН, ВЕЛИКОБРИТАНІЯ - LONDON, UK
122 Ліденхолл це перше в світі будівля, яке може похвалитися набором найбільших і швидких панорамних ліфтів. Але по-справжньому вражає - ламає форму дизайн, який раніше ніде не застосовувався.
 
АРЕНА GROUPAMA - БУДАПЕШТ, УГОРЩИНА
У нас було шість сервісних техніків з обслуговування, які працюють разом і безперервно з промисловими фахівцями і клієнтом. Труднощі, з якими ми зіткнулися, були вирішені гладко, і вся робота була закінчена менше ніж за чотири місяці ", говорить інсталяційний спостерігач KONE Ендр Сарлос.
 
АРЕНА GROUPAMA - БУДАПЕШТ, УГОРЩИНА
Здатність KONE надати зроблене на замовлення візуальне рішення є ще одним сильним перевагою компанії. Клубні кольори, які висунуті на перший план в колірній схемі ліфтів, показують єдині в своєму роді вічнозелені операційні панелі з білими матричними точками на дисплеї.
 
MARKTHAL РОТТЕРДАМ - РОТТЕРДАМ, НІДЕРЛАНДИ

Ми пишаємося тим, що були залучені в цей унікальний візуальний орієнтир для Роттердама.Зданіе має унікальну форму і об'єм, який отримав велику увагу засобів масової інформації в усьому світі, говорить Томас де Груіжтер, менеджер з продажу компанії KONE великих проектів.

MARKTHAL РОТТЕРДАМ - РОТТЕРДАМ, НІДЕРЛАНДИ
Щорічно очікуються сім мільйонів відвідувачів, які увійдуть в захоплюючу арку нового внутрішнього продовольчого ринку Роттердама. KONE ліфти і ескалатори грають вирішальну роль в швидкому і безперешкодному переміщенні людей і товарів.

: