3

Дует 24-ї і 25-ї Перлини в Одесі


Дует 24-ї і 25-ї Перлини в Одесі

Дует 24-й і 25-й Перлини - новобуд в одному з кращих районів Одеси, додасть йому нове життя і додасть сучасну індивідуальність.

 Комплекс зведений з урахуванням всіх норм і останніх досягнень в галузі будівництва, підйомного обладнання та архітектури. «Двадцять п'ята перлина» складе архітектурний дме з житловим комплексом «Двадцять четверта перлина».

Комплекс з двох Перлин відрізняється своєю архітектурою від раніше побудованих або запланованих житлових будинків. В першу чергу це невластива для Перлин поверховість - всього 13 поверхів. Зовнішній вигляд будинків хоч і сучасний, однак, вказує на близькість історичного центру Одеси.

Двадцять Четверта і двадцять П'ята Перлини вдихнуть нове життя в мальовничий район Одеси, доповнять красу та індивідуальність Французького та Італійського бульварів. Переваги вже зданих будинків оцінили всі без винятку. Комплекс знаходиться в пішої близькості від головних одеських пляжів - зовсім поруч Отрада і Ланжерон, а також знаменита Канатна дорога. Житлові будинки зведені з урахуванням останніх досягнень в галузі будівництва та архітектури.

https://kadorrgroup.com

 

: