3

22 і 27 Перлини - Здано раніше терміну!


22 і 27 Перлини - Здано раніше терміну!

22 і 27 Перлини ввелись в експлуатацію зі значним випередженням заявлених термінів. В історії будівельної галузі країни подібний рівень роботи показують вперше. Це дійсно масштаби світових девелоперських компаній.
   «Kadorr» будує житло для людей з різними пріоритетами і рівнем заробітку. Це добре відображається на прикладі двох нових будинків. 20-поверхова «22 Перлина» розташована на Болгарської, 87, що забезпечить жителям швидкий доступ до місць роботи і зручну розв'язку з центром міста. А виконаний у формі морських хвиль житловий комплекс «27 Перлина» на вулиці Каманіна, 16А розташований поруч з приморськими парками і курортною зоною Аркадії.                                       

   Будинки зведені з дотриманням всіх технологічних процесів будівництва, де були впроваджені сучасні тенденції будівництва, яке демонструє найвищі показники міцності. Вентильовані фасади, інноваційні системи енергозбереження, оснащення від світових виробників. Також комплекси обладнаний найсучаснішими і швидкісними ліфтами KONE.


   Особливістю Перлин від KADORR Group є презентабельні парадні з просторими і комфортними місцями для відпочинку і очікування. Холи створюють затишну атмосферу для Ваших близьких і виробляють перше враження на Ваших гостей. Мармур, кришталеві люстри, дзеркальне скління, картини - все це створює новий рівень житла в Одесі і Україні.

 

/upload/3-22-i-27-gemchugini-sdani---YouTube.html

: