3

Заснування монастиря Покрови Божої Матері.


Заснування монастиря Покрови Божої Матері.

У 1881 році велика княгиня Олександра Романова вибирала в Києві місце для заснування монастиря Покрови Божої Матері. Це місце було знайдено на кордоні Верхнього міста і Подолу, на вершині мальовничої гори Кудрявець, поблизу річки Глибочиці.

 

Енергія тепла і душевного спокою, яку монастир дарує людям, зелень київських схилів, чистий дніпровський повітря, чудові краєвиди на Поділ, Дніпро і йдуть за горизонт лісу Лівобережжя, зумовили вибір місця для будівництва сучасного житлового комплексу бізнес-класу «Покровський Посад».

 

Віддаючи данину поваги історії цього місця, архітектори спроектували стилобатну чотириповерхову частину комплексу в характерному для Подолу класичному стилі кінця ХІХ століття, а між монастирем і Глибочицею вписали три висотних будинки новобудови, при створенні яких були використані найсучасніші технології і матеріали. Житловий комплекс «Покровський Посад» - найкраща новобудова в Києві.

 

З огляду на, що висота веж «Покровського Посада» становить 20-25 поверхів, питання про те, як піднятися на свій поверх для мешканців дуже актуальний. Творці комплексу подбали про те, щоб ця проблема була вирішена з максимальним комфортом. У вежах 2Б і 2В мешканці будуть підніматися на ліфтах іменитої фірми KONE (Фінляндія).

: