3

KONE названа однією з найбільш інноваційних компаній світу за версією Forbes


KONE названа однією з найбільш інноваційних компаній світу за версією Forbes

Компанія KONE зайняла 42 місце в рейтингу 100 найбільш інноваційних компаній світу за версією всесвітньо відомого журналу Forbes. З усіх європейських компаній, представлених в рейтингу цього року, KONE зайняла шосте місце. Також, KONE є єдиною ліфтової компанією, що потрапила в рейтинг в 2014 році.

"Це велика гордість бути в числі визнаних інноваційних компаній світу четвертий рік поспіль", сказав Хенрик Ернрут, президент і генеральний директор KONE Corporation. "Інновації і технологічний розвиток були в центрі нашого розвитку останні чотири роки, і ми продовжимо рух в цьому ж напрямку. "

Історія KONE як індустріального першопрохідника всім добре відома. У 1996 році, компанія KONE перша з ліфтових компаній вивела на ринок ліфти без машинного приміщення. Останнім з ультра-інноваційних рішень KONE стала технологія висотних ліфтових тросів KONE UltraRope (TM), що дозволяє в майбутньому створювати ліфти з висотою підйому 1 км - це в два рази більше існуючих можливостей галузі. У травні, KONE анонсувала перше застосування технології KONE UltraRope в будівлі Saudi Arabia's Kingdom Tower, яке стане самим висотною будівлею світу з висотою підйому більше одного кілометра.

Рейтинг журналу Forbes заснований на показнику «Інноваційна премія». Один з розробників цього показника - професор Гарвардської школи бізнесу Клейтон Крістенсен (Clayton Christensen).

: