3

KONE проведе в ЖК Park Avenue дні безпеки в ліфтах


KONE проведе в ЖК Park Avenue дні безпеки в ліфтах

16 і 22 травня ліфтова компанія KONE проведе в Києві дні безпеки в ліфтах для обслуговуючої організації Comfort House і мешканців житлового комплексу Park Avenue. В рамках заходу пройдуть презентація для співробітників ТОВ «Затишний Дім», а також дитяче свято на тему безпеки дітей в ліфтах і на ескалаторах.

Акція пройде в рамках тижня безпеки, яку зазначає KONE в усьому світі. Протягом травня, українська компанія «КОНІ Ліфти» проведе різні заходи з метою підвищення культури безпеки співробітників і партнерів, а також популяризації безпечного використання ліфтового обладнання серед кінцевих користувачів. Тема тижня «У питаннях безпеки дрібниць не буває» розкриває переконання в тому, що щоденне виконання простих правил безпеки здатне запобігти нещасним випадкам.

Image_safety day in Park Avenue 22.05.2014 (2) За словами генерального директора «КОНІ Ліфти» Костянтина Анісімова: «22 травня наша компанія проведе день безпеки в ліфтах для найменших мешканців житлового комплексу Park Avenue. Як виробник ліфтового обладнання, ми вважаємо своїм обов'язком популяризувати серед користувачів безпечне і правильне його використання. Основною вимогою до батьків під час поїздок з дітьми в ліфтах і на ескалаторах є уважність і пильність за дітьми ».

В днях безпеки KONE візьмуть участь співробітники і жителі комплексу Park Avenue. Даний житловий комплекс експлуатує 18 пасажирських і вантажопасажирських ліфтів торгової марки KONE, які знаходяться на постійному технічному обслуговуванні «КОНІ Ліфти» c 2010 року.


Безпека є результатом спільних зусиль
Безпека ліфтів і ескалаторів є результатом спільних зусиль-виробника, власника будівлі, постачальника технічного обслуговування і кінцевого користувача. В якості постачальника технологій, KONE виробляє обладнання, яке відповідає всім діючим нормам і стандартам безпеки. Спільно з власником будівлі, KONE, як постачальник послуг сервісу, несе відповідальність за професійне підтримку устаткування в робочому стані, модернізацію, відповідно до ставляться до безпеки. На додаток, KONE підкреслює важливість правильного використання ліфтового обладнання кінцевими користувачами. Компанія KONE рекомендує батькам бути особливо уважними під час пересування дітей в ліфтах, і акцентує увагу на тому, що великогабаритні предмети, такі як дитячі коляски, важкий багаж або візки, повинні перевозитися в ліфтах, а не на ескалаторах. KONE активно навчає культурі правильного використання ліфтового обладнання і сприяє підвищенню безпеки кінцевих користувачів.

: