3

Нове досягнення ТОВ «КОНТАКТ»


Нове досягнення ТОВ «КОНТАКТ»

 Високе звання «Лідер року 2018» — нове досягнення ТОВ «КОНТАКТ»

   За результатами дослідження Національного бізнес-рейтингу нашу компанію ТОВ «КОНТАКТ» визнано одним з найефективніших підприємств України у своїй галузі, а підтвердженням високого статусу, надійності й ефективності ведення бізнесу стала престижна нагорода «Лідер року 2018». 
   Як і кожне значне досягнення, ця почесна нагорода стала можливою завдяки наполегливій роботі нашого колективу й управлінським якостям керівництва, а ще — втіленням ідеї, котра знайшла відгук серед наших клієнтів і партнерів, адже будь-який бізнес неможливий без розуміння свого кола споживачів та їхніх потреб.          

   Результати блискучого втілення ідеї — завжди на видноті й часто вражають своєю простотою, проте за лаштунками стороннього погляду залишаються дні й роки кропіткої праці й зусиль кожного працівника. Величезне значення для нас мають ті принципи роботи, котрі допомагають колективу долати труднощі на шляху до очікуваного результату, а це:

 •наполегливість,

•компетентність,

•виконання поставок обладнання та монтажних робіт в термін,

•задоволення потреб клієнта. 

•високий професіоналізм.

   На сьогодні наше підприємство пропонує замовникам такі послуги: поставки ліфтів, ескалаторів та траволаторів виробництва корпорації KONE, монтажні та пусконалагоджувальні роботи, а також, сервісне обслуговування та технічний нагляд. Нашою особливістю є: постійне розуміння тенденцій ринку та індивідуальний підхід до кожного проекту.

   Задля цього ми постійно розвиваємося і впроваджуємо інноваційні рішення в роботі.       

   Звісно, рушійною силою у досягненні успіху є наш колектив, а це більше сотні співробітників, серед них кваліфіковані інженери, монтажники та механіки. Ми цінуємо своїх працівників й докладаємо максимум зусиль для того, щоб кожен був задоволений своєю роботою, міг постійно розвиватися. Для цього ми постійно підвищуємо кваліфікацію своїх співробітників та постійно впроваджуємо новаторства галузі.

  Ми вдячні за підтримку та довіру нашим замовникам та партнерам, з якими ми плідно співпрацюємо, вдосконалюємося та успішно реалізовуємо проекти на всій території України.

   ПОЧЕСНА НАГОРОДА

   Ми пишаємося отриманим званням «Лідер року 2018», адже це підтвердження правильності обраного шляху, свідчення ефективності нашої роботи й гарантія високої якості послуг, що ми надаємо кінцевому споживачу. Ця нагорода також відображає наші стандарти чесного й прозорого ведення бізнесу й значного внеску в економічний розвиток країни.

   Національний бізнес-рейтинг уже впродовж 14 років проводить рейтингування підприємств України і на сьогодні є одним з найавторитетніших у сфері оцінювання ефективності бізнесу. 

: